Συνάντηση Δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή με διευθυντές Σχολείων για την λειτουργία προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας

IMG_2706Συνάντηση με τους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Ζηρού είχε το πρωί της Πέμπτης 2 Απριλίου ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Καλαντζής.

Ο Δήμαρχος Ζηρού ενημέρωσε τους διευθυντές για την πρόθεση του Δήμου να οργανώσει  πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές και μαθήτριες οικονομικά αδύναμων οικογενειών αλλά και γενικά σε μαθητές και μαθήτριες με μαθησιακές ελλείψεις, από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ζήτησε τη συνδρομή τους.

Επίσης τους ενημέρωσε για τις βολιδοσκοπικού χαρακτήρα ενέργειες του Δήμου, για την περίπτωση συνεργασίας με γνωστό φροντιστήριο των Αθηνών, το οποίο εφαρμόζει κοινωνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την χρήση του διαδικτύου.

Η πρωτοβουλία του Δήμου χαρακτηρίστηκε θετική και όλοι εξέφρασαν την θέλησή τους να συμβάλλουν στην οργάνωση και επιτυχή υλοποίησή της.

Από τους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, έγιναν και προτάσεις για την πραγματοποίηση ενημερωτικών ημερίδων στους μαθητές, κάτι που συμφωνήθηκε να γίνει μέσα σ τη νέα σχολική χρονιά.

Εκτός του Δημάρχου στη συνάντηση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γκάρτζιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος, εκπαιδευτικός κ. Θεόδωρος Κάλλης.

Δημοσιεύτηκε σε: