Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού, Φιλιππιάδας και Ριζοβουνίου

Από τον Δήμο Ζηρού ανακοινώνεται ότι αρχίζουν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού, Φιλιππιάδας και Ριζοβουνίου, με φορέα υλοποίησης την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ζηρού (Κ.Ε.ΔΗ.ΖΗ.).

Σημειώνεται ότι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) λειτουργούν στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και ανήκουν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”. Είναι μονάδες για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών με στόχο την ευχάριστη και παράλληλα δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους μετά το σχολείο. Τα ΚΔΑΠ απευθύνονται σε μητέρες εργαζόμενες και άνεργες και παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Όσες μητέρες επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους θα πρέπει να προσκομίσουν, για το ΚΔΑΠ Φιλιππιάδας, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης στη Φιλιππιάδα (έναντι Αστυνομίας), από Δευτέρα 20 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ.

β) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, που να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου.

γ) Εκκαθαριστικό Σημείωμα για το οικονομικό έτος 2015 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2014 έως 31/12/2014).

δ) Ανάλογα με το εργασιακό καθεστώς (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Κάρτα Ανεργίας) απαιτούνται δικαιολογητικά για τα οποία θα ενημερώνεστε στο τηλέφωνο 2683031855 και ώρες 10:00 έως 13:30 (κα Πριόβολου, κα Τσάτσιου).

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΞΩΝΑ

Δημοσιεύτηκε σε: