Πλούσιο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων στον Δήμο Ζηρού

Πλούσια σε εκδηλώσεις είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε, καθώς πλησιάζει και το Πάσχα του καλοκαιριού, όπως είθισται να λέγεται ο εορτασμός της Θεοτόκου τον 15αύγουστο. Οι καιρικές συνθήκες ωστόσο συνέβαλαν στην ακύρωση κάποιων εκδηλώσεων όπως ο 1ος αγώνας ορεινής ποδηλασίας και το 7ο River Party στον Αχέροντα ποταμό, στο Πολυστάφυλο, που ματαιώθηκαν λόγω της χτεσινής έντονης καταιγίδας. Ωστόσο στο Πολυστάφυλο θα πραγματοποιηθεί κανονικά απόψε ο αγώνας τρεξίματος 10 χλμ. αλλά και το υπόλοιπο πρόγραμμα εκδηλώσεων των επόμενων ημερών.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το διήμερο Zero Festival το οποίο αρχίζει απόψε στη Λίμνη Ζηρού με διοργανωτή τον Σύλλογο Νέων Φιλιππιάδας.
Εξάλλου ο Ποντιακός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κερασούντας Πρέβεζας διοργανώνει την κεντρική καλοκαιρινή εκδήλωση του , την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 το βράδυ, στην πλατεία της Νέας Κερασούντας.
Στις 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις: Ριζοβούνι –Καστρί: Μουσική εκδήλωση για τον εορτασμό της Θεοτόκου με χορευτικά συγκροτήματα (Διοργανωτής Μορφωτικός Σύλλογος Ριζοβουνίου).
Παλαιά Φιλιππιάδα: Εκδήλωση για τον εορτασμό της Θεοτόκου (διοργανωτής πολιτιστικός σύλλογος Άγιος Γεώργιος).
Τύργια: Εορταστική εκδήλωση (Πανηγύρι).
4ος ημιμαραθώνιος Λάκκας Σουλίου (21,2 χλμ.) με αφετηρία την Πλατεία Παπαδατών και διαδρομή Νικολίτσι, Άσσο, Μελιανά, Γαλήνη (Χάλασμα), Παπαδάτες.
15 Αυγούστου: Παπαδάτες: Πάρτι νεολαίας με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Κερασώνα: Εκδήλωση για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Γοργόμυλος: Αντάμωμα των απανταχού Γοργομυλιωτών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Βούλιστα Παναγιά: Μουσική βραδιά.
Πολυστάφυλο: Ημερήσιο θρησκευτικό –παραδοσιακό πανηγύρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας.
16 Αυγούστου: Νικολίτσι –Ελιά: Μουσική εκδήλωση.
Πολυστάφυλο Εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική με διοργανωτή των Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυσταφυλιτών.

Δημοσιεύτηκε σε: