Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την αυριανή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, προέβη στο ακόλουθο μήνυμα: «Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει μέσα σε ένα κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον που δεν κρίνεται θετικό. Ειδικά σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο το Σχολείο πρέπει ν’ αποτελεί χώρο δημιουργίας και προόδου και η εκπαίδευση στήριγμα της κοινωνίας για ένα καλύτερο αύριο.`
Ως Δημοτική αρχή, πιστεύουμε σε ένα αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό Σχολείο και προσπαθούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε στο να διαμορφώσουμε ένα σχολικό περιβάλλον τέτοιο, που θα συμβάλει στο να είναι απροβλημάτιστη η προσπάθεια των μαθητών όσο και η διδασκαλία των εκπαιδευτικών.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί με τη φροντίδα των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευση της κας Μαρίας Γάλλιου και του κ. Θεόδωρου Κάλλη, εργασίες καθαριότητας, επισκευής και βελτίωσης όλων των Σχολικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.
Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλα τα µέλη του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και των Σχολικών Επιτροπών, διαβεβαιώνουμε τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ∆ήµου µας, η φροντίδα για τη στήριξη και αναβάθμιση της εκπαίδευσης, θα είναι διαρκής και πολύπλευρη.
Εύχομαι μία δημιουργική σχολική χρονιά με δύναμη και υγεία».

Δημοσιεύτηκε σε: