Χορότεχνον και Κροταλάρτα ‘ενώνουν δυνάμεις’ και εμπλουτίζουν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ζηρού

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα θα παρουσιάσουν από κοινού ο σύλλογος “Χορότεχνον” σε συνεργασία με το συγκρότημα Κροταλάρτα το οποίο θα εμπλουτίσει το, ούτως ή άλλως, πλούσιο πρόγραμμα καρναβαλικών και αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Ζηρού.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί στην κεντρική Πλατεία της Φιλιππιάδας, πάνω από 60 χορευτές και μουσικοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ‘ξεσηκώσουν’ μικρούς και μεγάλους σε καρναβαλικούς ρυθμούς και να δώσουν έντονο τόνο χαράς και διασκέδασης.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις οι οποίες θα διοργανωθούν από τους συλλόγους με την υποστήριξη του Δήμου, τις ημέρες εορτασμού της Αποκριάς, είναι οι εξής:

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ: Παρασκευή 11 Μαρτίου: 20.30: Καρναβαλικές εκδηλώσεις στη Φιλιππιάδα (Διοργανωτής σύλλογος Γυναικών Φιλιππιάδας).

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ (Κεντρική Πλατεία): Σάββατο 12 Μαρτίου 11.30 π.μ.: Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με το Χορότεχνον και τους Κροταλάρτα.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ (Πλατεία Ακραίου): Σάββατο 12 Μαρτίου 11.30 π.μ.: Παραδοσιακό γαϊτανάκι από τον μορφωτικό σύλλογο.

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ (Κεντρική Πλατεία): Κυριακή 13 Μαρτίου: 12. μ.: Παραδοσιακό γαϊτανάκι από την Αδελφότητα Ανωγειατών Φιλιππιάδας στην Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας.

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ: Κυριακή 13 Μαρτίου: 18.30: Καρναβαλικές εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Γυναικών Θεσπρωτικού.

Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου: θα γιορταστούν τα κούλουμα με εκδηλώσεις στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου με τη φροντίδα των Τοπικών Συμβουλίων και των τοπικών Συλλόγων. Στη Φιλιππιάδα οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο δημοτικό αναψυκτήριο (γήπεδα τέννις).

Δημοσιεύτηκε σε: