Αυξημένο το ενδιαφέρον για τη δράση «Let’s Do It Greece». Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής

Αφίσα let's do it greeceΣυνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής από συλλόγους, φορείς αλλά και ομάδες εθελοντών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εθελοντική καμπάνια «Let’s Do It Greece», στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά ο Δήμος Ζηρού.

Υπενθυμίζουμε ότι η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου, ενώ θα προηγηθεί η σχολική εβδομάδα «Let’s Do It Greece» από 11 έως 15 Απριλίου, στην οποία θα συμμετάσχουν τα Σχολεία του Δήμου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η εθελοντική καμπάνια «Let’s Do It Greece», περιλαμβάνει την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων καθώς και τον εξωραϊσμό και την αισθητική αναβάθμιση πολλών και διαφορετικών σημείων του Δήμου, τα οποία ήδη ‘υιοθετούνται’ από συλλόγους και φορείς για τον καθαρισμό και καλλωπισμό τους.

Η συνάντηση των συμμετεχόντων στη δράση για την παραλαβή εξοπλισμού, έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Απριλίου στις 10 το πρωί. Για τη Φιλιππιάδα η συνάντηση θα γίνει στο Δημαρχείο (Πλατεία Γεννηματά), ενώ για το Θεσπρωτικό και τις Τοπικές Κοινότητες τα σημεία συνάντησης θα οριστούν τις επόμενες ημέρες, όποτε και θα ανακοινωθούν.

Όσοι δεν έχουν δηλώσει ακόμη συμμετοχή και επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δράση, είτε είναι σύλλογοι ή φορείς είτε ομάδες εθελοντών ή και απλοί πολίτες, μπορούν να το κάνουν επικοινωνώντας με τον Δήμο Ζηρού στο τηλ. 2683 360600.

Το συντονισμό της δράσης έχουν ο αντιδήμαρχος εθελοντισμού κ. Γκάρτζιος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και καθημερινότητας κ. Παπαβασιλείου και η δημοτική σύμβουλος κα Γεωργάνου.

Δημοσιεύτηκε σε: