Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων

KalantzisΜε αφορμή την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων την ερχόμενη Δευτέρα, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, σημείωσε: “Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που ξεκινούν το δύσκολο αγώνα των πανελληνίων εξετάσεων ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν την κορύφωση των προσπαθειών των μαθητών για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, αλλά και μία σημαντική ευκαιρία, από τις πολλές που θα παρουσιαστούν στη ζωή τους, στην προσπάθεια να πορευτούν με όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια στη συνέχεια.

Με συστηματική προετοιμασία, νηφαλιότητα, αλλά και πίστη στις δυνατότητες τους καλούνται να δώσουν αυτόν τον αγώνα, έτσι ώστε να επιτύχουν τον στόχο τους.

Με την ευκαιρία επιθυμώ να συγχαρώ τόσο τους γονείς, διότι μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της κρίσης υποστηρίζουν κι ενθαρρύνουν με όσα μέσα διαθέτουν τα παιδιά τους, όσο και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι παρά τα σημαντικά προβλήματα, με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά εξαιτίας της δύσκολης συγκυρίας αγωνίζονται να προσφέρουν – και το πετυχαίνουν – στους μαθητές την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

Ο Δήμος Ζηρού θα είναι πάντα δίπλα για να στηρίξει πολύπλευρα και με όποιο τρόπο μπορεί τις προσπάθειες μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Εκ μέρους των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και όλης της τοπικής κοινωνίας στέλνω στους μαθητές που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες, τις πιο ειλικρινείς και θερμές μας ευχές για υγεία, δύναμη και καλά αποτελέσματα.

Καλή επιτυχία και σε όσους μαθητές δίνουν προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις.

Το μέλλον σας ανήκει και είμαστε βέβαιοι ότι θα το κατακτήσετε”.

Δημοσιεύτηκε σε: