Έντονο το ενδιαφέρον των συλλόγων και φορέων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού για ένα δυναμικό “Πολιτιστικό καλοκαίρι Δήμου Ζηρού”

IMG_4772Μετά τη συνάντηση στη Φιλιππιάδα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση με τους εκπροσώπους των συλλόγων της Δ.Ε Θεσπρωτικού τη Δευτέρα 16 Μαΐου το βράδυ. Θέμα ήταν η διοργάνωση εκδηλώσεων στο πλαίσιο του “2ου Πολιτιστικού καλοκαιριού Δήμου Ζηρού”.

Ο κ. Χρήστος Γκάρτζιος, αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού του Δήμου Ζηρού και ο κ. Ρεμπής Ζήκος, τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Ε. Θεσπρωτικού και αρμόδιος για τα τεχνικά έργα,ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και φορέων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου έδωσαν δυναμικό ‘παρών’, για τις προθέσεις του Δήμου, όσον αφορά τη στήριξη εκδηλώσεων των συλλόγων και φορέων με κάθε δυνατό τρόπο. Τόνισαν και πάλι την ανάγκη διοργάνωσης ποιοτικών εκδηλώσεων, ενθαρρύνοντας τους συλλόγους να συνεργαστούν ώστε να πραγματοποιήσουν από κοινού εκδηλώσεις, ενώ τους ζήτησαν να βρίσκονται σε επικοινωνία μεταξύ τους για την αποφυγή, στο μέτρο του εφικτού, παρόμοιων εκδηλώσεων την ίδια ημέρα.Οι εκπρόσωποι των συλλόγων και φορέων ευχαρίστησαν τον Δήμο για τη στήριξη στις περσινές εκδηλώσεις “1ο Πολιτιστικό καλοκαίρι Δήμου Ζηρού” αλλά και για την απόφαση ενίσχυσης των φετινών.

Ανέφεραν τα σχέδια και τις προθέσεις τους για τις φετινές εκδηλώσεις, κατέθεσαν προτάσεις και δεσμεύτηκαν το αργότερο μέχρι το τέλος του Μαΐου να ενημερώσουν και εγγράφως τον Δήμο για τις ημερομηνίες και το είδος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσουν. Ο κ. Γκάρτζιος, ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για το έντονο ενδιαφέρον και την παρουσία τους και υπογράμμισε την απόφαση του Δήμου να ‘αγκαλιάσει’ και ν’ αναδείξει μέσα από την ιστοσελίδα, με Δελτία Τύπου και την λειτουργία ειδικής σελίδας στα social media, όλες τις εκδηλώσεις. Εκτός των δύο αντιδημάρχων, στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κες Καραπάνου, Ξώνα, ο κ. Πάντος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θεσπρωτικού κ. Μήτσιος, πρόεδροι και εκπρόσωποι Τ.Κ. και βέβαια πρόεδροι, μέλη και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

IMG_4774IMG_4775

Δημοσιεύτηκε σε: