Ενδιαφέρουσα η ημερίδα για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

hMERIDAΜία ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση – σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιππιάδας.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση υποψηφίων νέων αγροτών για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» (αγροτών) (Υπομέτρο 6.1 του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδος 2014-2020, για το έτος 2016). Την εκδήλωση διοργάνωσε το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζηρού, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας.

Το παρών στην ενημερωτική εκδήλωση έδωσε και ο διευθυντής της Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε Πρέβεζας κ. Γιάννης Αυγέρης.

Για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» (αγροτών) (Υπομέτρο 6.1 του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδος 2014-2020, ενημέρωσαν τους υποψήφιους νέους αγρότες οι γεωπόνοι Θωμαίς Σταυροπούλου και Βασίλης Ντερμάρης.

«Μέσα από συνεχείς δράσεις προσπαθούμε να στηρίξουμε τους νέους του Δήμου μας, στοχεύοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα» σημείωσε σχετικά ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου κ. Γκάρτζιος Χρήστος.

Δημοσιεύτηκε σε: