Ο προγραμματισμός των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων συζητήθηκε σε συνάντηση εκπροσώπων, συλλόγων και φορέων, στο Θεσπρωτικό

IMG_5863Συνάντηση με προέδρους και μέλη Δ.Σ. πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 το απόγευμα, σε αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Θεσπρωτικού, με σκοπό την οργάνωση και τον συντονισμό Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκάρτζιος και Ρεμπής, καθώς και η δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ζηρού κα Καραπάνου, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των συλλόγων για τις δυνατότητες στήριξης του Δήμου, ενώ τους παρότρυναν να προχωρήσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις, ώστε το γιορτινό κλίμα και τα χρώματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να φτάσουν σε κάθε γωνιά του Δήμου. 

Οι πρόεδροι και τα μέλη των συλλόγων ενημέρωσαν από την πλευρά τους για τον δικό τους σχεδιασμό και ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου για την επιτυχία των εκδηλώσεών τους.

Εντός των προσεχών ημερών θα καταρτιστεί το τελικό πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στο Θεσπρωτικό και στις Τοπικές Κοινότητες όσο και του 3ου Μαγικού Χωριού Φιλιππιάδας, του οποίου η έναρξη έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στην κεντρική Πλατεία της πόλης.

IMG_5866Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πάντος και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θεσπρωτικού κ. Μήτσης.

Δημοσιεύτηκε σε: