Με ξεχωριστή επιτυχία διεξήχθησαν στη Φιλιππιάδα η ημιτελική και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας ανδρών

Ο δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής ενώ απονέμει μετάλλια στους πρωταθλητές

Ο δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής ενώ απονέμει μετάλλια στους πρωταθλητές

Με επιτυχία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου στο σχολικό γυμναστήριο Φιλιππιάδας η ημιτελική και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας ανδρών, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ζηρού και το σύλλογο Πυγμαχίας Νέας Κερασούντας.

Τους αγώνες της τελικής φάσης των αγώνων, οι οποίοι παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδης Χρήστος, ο πρόεδρος της επιτροπής Β’ βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ζηρού κ. Κάλλης Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος κ. Απόστολος Γιολδάσης, δημοτικοί σύμβουοι, πρόεδροι και μέλη Τοπικών Συμβουλίων και πλήθος κόσμου.

Ξεχωριστό “χρώμα” στη διοργάνωση έδωσε με επίδειξη χορών και την παρουσίαση δρώμενων στα διαλείμματα των αγώνων, ο Ποντιακός Σύλλογος Νέας Κερασούντας.

Μία σημαντική διοργάνωση, όπως είναι η ημιτελική και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών Πυγμαχίας, στην οποία έλαβαν μέρος υψηλής ποιότητας και με σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις αθλητές, πραγματοποιήθηκε με άρτια οργανωτική και μεγάλη αγωνιστική επιτυχία στον Δήμο μας. Στόχος μας είναι η προώθηση της άθλησης, η καλλιέργεια και ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσοτέρων αθλημάτων στην περιοχή μας και η γνωριμία των νέων μας με όλα τα αθλήματα. Με την ευκαιρία να χαιρετίσω την προσπάθεια του νεοσύστατου συλλόγου Πυγμαχίας Νέας Κερασούντας, που ήταν συνδιοργανωτής των αγώνων και να συγχαρώ τον πρόεδρό του Γιώργο Τσιβρενίδη για την πρωτοβουλία του και την συμβολή του στην επιτυχία της διοργάνωσης. Με την οργάνωση κορυφαίων αθλητικών εκδηλώσεων στον Δήμο μας, ενισχύεται η τοπική οικονομία και προβάλλεται ο Δήμος μας, ως αθλητικός προορισμός.

IMG_6956IMG_6926IMG_6928

Τα θερμά λόγια με τα οποία χαρακτήρισαν τη διοργάνωση οι κορυφαίοι αθλητές που έλαβαν μέρος, οι συντελεστές των αγώνων και τα μέλη της διοίκησης της Πυγμαχίας, συνδράμουν στις συνεχείς προσπάθειες και στη μέριμνά μας για στήριξη του Αθλητισμού του Δήμου μας», τόνισε σε σχετική δήλωση ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.

Ο Θεόδωρος Κάλλης, πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β' βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου ενώ απονέμει μετάλλια

Ο Θεόδωρος Κάλλης, πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β’ βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου ενώ απονέμει μετάλλια

IMG_6918IMG_6937

 

 IMG_6938 IMG_6939 IMG_6941 IMG_6956 IMG_6959 IMG_6964 IMG_6966 IMG_6970 IMG_6973 Logo

Δημοσιεύτηκε σε: