Συνάντηση για τον καταρτισμό προγράμματος του ‘3ου πολιτιστικού καλοκαιριού Δήμου Ζηρού’

IMG_6979Σε πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Μαΐου, η πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων από την Φιλιππιάδα και τις Τ.Κ. της περιοχής για τον καταρτισμό του προγράμματος του ‘3ου πολιτιστικού καλοκαιριού Δήμου Ζηρού’.

Ο Χρήστος Γκάρτζιος, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συλλόγων για την απόφαση του Δήμου να στηρίξει στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και με υλικοτεχνική υποδοχή (διάθεση ήχου, καρεκλών, παταριού κλπ) τις εκδηλώσεις των συλλόγων.

“Ο Δήμος για 3η συνεχή χρονιά θα προσπαθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων του να σταθεί αρωγός στις προσπάθειές σας” σημείωσε σχετικά. Και πρόσθεσε: «Σήμερα σας καλέσαμε για να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε το καλεντάρι των εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού με τίτλο «3ο Πολιτιστικό καλοκαίρι Δήμου Ζηρού 2017». Θα θέλαμε να μας αποστείλετε όσο πιο σύντομα γίνεται και αν είναι δυνατόν μέχρι την Τρίτη 23 Μαΐου 2017, τις εκδηλώσεις που προτίθεστε να διοργανώσετε το φετινό καλοκαίρι, με τις αναλυτικές ημερομηνίες.

Ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών κ. Κατραχούρας, αφού εξήρε τις προσπάθειες των μελών των συλλόγων οι οποίοι εθελοντικά συμβάλλουν στη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου και υπογράμμισε την απόφαση του Δήμου να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τις εκδηλώσεις, ενημέρωσε για τη συνεργασία του Δήμου με την Λέσχη Πολιτικής Προστασίας Πρέβεζας, ζητώντας την εθελοντική συμμετοχή και συνδρομή των πολιτών, στην προσπάθεια για ενίσχυση της αντιπυρικής προστασίας της περιοχής.

IMG_6981Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πήραν τον λόγο εκπρόσωποι όλων των συλλόγων που ήταν παρόντες και αναφέρθηκαν στις εκδηλώσεις που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν, κάνοντας και προτάσεις για περαιτέρω δραστηριότητες.

Ανάλογη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί απόψε Τετάρτη 10 Μαΐου στις 8.00 το βράδυ σε αίθουσα του ανακαινισμένου παλαιού Δημοτικού Σχολείου Θεσπρωτικού με εκπροσώπους συλλόγων από το Θεσπρωτικό και τις Τ.Κ. της περιοχής.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη η πρόεδρος του Ν.Π. του Δήμου δημοτική σύμβουλος κα Καραπάνου, η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Α’ βάθμιας εκπαίδευσης κα Γάλλιου, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β’ βάθμιας εκπαίδευσης κ. Κάλλης, πρόεδροι και εκπρόσωποι Τοπικών Συμβουλίων και πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και φορέων.

Δημοσιεύτηκε σε: