Εμπορικό κέντρο και πόλος έλξης η αναβαθμισμένη παραδοσιακή εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας, η οποία άνοιξε την αυλαία την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και με ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον του κόσμου άρχισε τη λειτουργία της η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας την οποία διοργανώνει ο Δήμος Ζηρού μέσω της Ανώνυμης εταιρίας.

Την έναρξη της εμποροπανήγυρης, η οποία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, κήρυξαν την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος και η πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρίας του Δήμου κα Ξώνα Γεωργία.

Ο Δήμος Ζηρού συνεχίζοντας την προσπάθεια αναβάθμισης της εμποροπανήγυρης διαμόρφωσε και φέτος έναν χώρο απόλυτα λειτουργικό και ευχάριστο, σε εκθεσιακά πρότυπα, με απόλυτο σεβασμό στον κάεθ επισκέπτη αλλά και στις ανάγκες των δεκάδων εμπόρων.

Από την πρώτη εικόνα της εμποροπανήγυρης προκύπτει ότι οι τιμές των εμπορευμάτων κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα και υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων προϊόντων.

Το τεράστιο ενδιαφέρον των εμπόρων τους οποίους δεν καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε στο σύνολό τους λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων και ζητάμε την κατανόησή τους, αλλά και η ιδιαίτερα μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη προσέλευση του κόσμου αποδεικνύουν ότι η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας, έχει καταφέρει να γίνει το εμπορικό επίκεντρο της Ηπείρου, δικαιώνοντας τις επιλογές της διοίκησης στην αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της” σημείωσαν σε κοινή τους δήλωση ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος και η πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρίας κα Ξώνα Γεωργία, προσκαλώντας τους συνδημότες αλλά κι όλο τον κόσμο να επισκεφτούν και να στηρίξουν την εμποροπανήγυρη.

Δημοσιεύτηκε σε: