Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ζηρού, κ. Καλαντζής Νικόλαος, αναφέρει:

Αγαπητοί/ές συνδημότες και συνδημότισσες

Βρισκόμαστε στο κατώφλι του 2017 και στην ανατολή μιας καινούργιας χρονιάς η οποία εύχομαι να χαρίσει σε όλους υγεία, δύναμη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για ν’ ανταποκριθούμε στις συνεχιζόμενες δυσκολίες της εποχής. Η νέα χρονιά ας είναι φορέας θετικών ξεκινημάτων και πραγματικής ελπίδας και προοπτικής για τον τόπο και τη χώρα μας.

Από τη χρονιά που φεύγει κρατάμε τα όσα καταφέραμε κάτω από ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα οποία ήταν αρκετά και ουσιώδη, αλλά και τα διδάγματα που αποκομίσαμε για τους τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε.

Εργαστήκαμε μεθοδικά, υλοποιήσαμε και δρομολογήσαμε αναπτυξιακά έργα και έργα υποδομών, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την αναβάθμιση της εικόνας του Δήμου και της περιοχής μας.

Με αίσθημα ευθύνης και μέσα από την ίδρυση δομών κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και την οργάνωση δράσεων προσπαθούμε να ανακουφίσουμε αδύναμους συμπολίτες μας και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο στόχο και έχοντας συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες, όλους εσάς.

Χρόνια πολλά & καλή χρονιά σε όλους!”.