Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου

Ο Δήμος Ζηρού, έχοντας πλήρη επίγνωση των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους μαθητές που λόγω του κλεισίματος των σχολείων αναζητούν εναλλακτικές μεθόδους εκπαίδευσης, αξιοποιεί την εθελοντική προσφορά των φροντιστηρίων ΑΡΝΟΣ να παράσχει στις μαθήτριες και στους μαθητές των Σχολείων του Δήμους μας, δωρεάν online φροντιστηριακή υποστήριξη.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές από τον υπολογιστή του σπιτιού τους θα έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες των φροντιστηρίων ΑΡΝΟΣ, μέσω κωδικού που θα τους δοθεί.

Χρησιμοποιώντας τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα που είναι ήδη διαθέσιμη όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε υποστηρικτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά η  Εκπαιδευτική Πρόταση –προσφορά των εκπαιδευτηρίων ΑΡΝΟΣ:

«Το OnLine φροντιστήριο ΑΡΝΟΣ ανταποκρινόμενο στις δύσκολες συνθήκες δημόσιας Υγείας αλλά και τις εκπαιδευτικές ανάγκες της χώρας, προσφέρει μια εκπαιδευτική πρόταση που περιλαμβάνει τις παρακάτω παροχές εντελώς δωρεάν για τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Ζηρού:

  1. Συνδρομητική υπηρεσία • Εκπαιδευτικό υλικό • Video – Διδασκαλία.

 

Επιπλέον, εξειδικευμένα άτομα του φροντιστηρίου μας θα επικοινωνήσουν προσωπικά με όσους μαθητές έχουν ανάγκη προς εξοικείωσή τους με την πλατφόρμα και τον τρόπο χρήσης της.

 

  1. Στοχευμένα επαναληπτικά μαθήματα.

 

Για τον σκοπό αυτό ο ΑΡΝΟΣ παρέχει στοχευμένα θεματικά επαναληπτικά μαθήματα μέσω ολιγόλεπτων βίντεο, που αφορούν τη διδακτέα ύλη και ανταποκρίνονται στις ανάγκες επανάληψης των μαθητών. Τα επαναληπτικά βίντεο αφορούν στα ακόλουθα μαθήματα:

  • Μαθηματικά (Ε & Στ Δημοτικού, Α,Β,Γ τάξεων του Γυμνάσιου και Α, Β΄ Λυκείου) • Γλώσσα (Ε & Στ Δημοτικού, Α,Β,Γ τάξεων του Γυμνάσιου και Α, Β΄ Λυκείου) • Φυσική (Α, Β΄ Λυκείου).

 

O σύνδεσμος με τη φόρμα την οποία θα πρέπει να συμπληρώσουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες των μαθητριών και  μαθητών, προκειμένου να λάβουν την online εκπαιδευτική υποστήριξη τα παιδιά τους, είναι η ακόλουθη:

https://forms.gle/gWKPr9c7E2tN38M76,

Ευχαριστούμε τα φροντιστήρια ΑΡΝΟΣ για την κοινωνική προσφορά και ευχόμαστε ν’ ανταποκριθούν κι άλλες επιχειρήσεις στο ανοικτό κάλεσμα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς που απευθύνουν ο Δήμος μας και οι άλλοι ΟΤΑ, στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε.