Επιστολή Δημάρχου κ. Καλαντζή προς την Τράπεζα Πειραιώς

Σε επιστολή προς την Τράπεζα Πειραιώς ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, ζητάει να υπάρξει επίσημη ενημέρωση -διευκρίνιση προς τον Δήμο και τους πολίτες για το υποκατάστημα της Τράπεζας στο Θεσπρωτικό, καθώς έχει αναπτυχθεί φημολογία που θέλει το συγκεκριμένο υποκατάστημα να αναστέλλει προσεχώς τη λειτουργία του. Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Ζηρού, στην επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμοι,

 

Με την παρούσα θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας ότι το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Θεσπρωτικό να αναστέλλει τη λειτουργία του. Αυτό –εν μέσω μάλιστα της πανδημίας- έχει προκαλέσει την εύλογη ανησυχία αλλά και αναστάτωση στους κατοίκους του Θεσπρωτικού και ολόκληρης της ευρύτερης, οι οποίοι μετά το προ διετίας κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας, καλύπτουν σχεδόν αποκλειστικά τις ανάγκες τους από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχουν αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης.

Επειδή η ανησυχία και η αναστάτωση που έχουν προκληθεί στους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, αγρότες συνδημότες και κατοίκους της περιοχής μας είναι μεγάλες, σας ζητάμε να μας απαντήσετε εγγράφως και το συντομότερο δυνατό, για το εάν υπάρχει σχέδιο, απόφαση ή πρόθεση της διοίκησης της Τράπεζας, να αναστείλει τη λειτουργία του το συγκεκριμένο υποκατάστημα.

 

Αναμένουμε την απάντησή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας.

 

Με εκτίμηση

Καλαντζής Νικόλαος

 Δήμαρχος Ζηρού

Δημοσιεύτηκε σε: