Μήνυμα δημάρχου για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Με την ευκαιρία της έναρξης αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου, των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) και την Παρασκευή 3 Ιουνίου των εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, ο δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, προέβη στο ακόλουθο μήνυμα:

Εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας που διαγωνίζονται  στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις,  καλή επιτυχία.

Ήρθε η στιγμή, δίχως έννοιες αλλά με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία να κάνετε τη δική σας προσπάθεια με στόχο την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα. Μία προσπάθεια που εφόσον ευοδωθεί θ’ αποτελέσει την πρώτη σημαντική βάση, για να κερδίσετε ένα καλύτερο μέλλον που θα δικαιώσει τους κόπους σας, τους γονείς σας που στέκονται σταθερά στο πλευρό σας σε εποχές δύσκολες, αλλά και τους εκπαιδευτικούς σας.

Σε αυτή την προσπάθειά σας είμαστε όλοι δίπλα σας με τη θετική σκέψη.

Να θυμάστε ωστόσο ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι ο μόνος δρόμος, αλλά μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

Σημασία έχει να ζήσετε και να απολαύσετε το όμορφο ταξίδι που ανοίγεται μπροστά σας και το οποίο θα είναι γεμάτο από εμπειρίες και προκλήσεις!

Καλή επιτυχία παιδιά!

Δημοσιεύτηκε σε: