Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Κώστα Βογιατζή

Με άφατη θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πρώην δημοτικού Συμβούλου, αντιπροέδρου δημαρχιακής επιτροπής και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, στον πρώην Δήμο Φιλιππιάδας Κώστα Βογιατζή ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

  • Ο Κώστας Βογιατζής είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2003 -2006 και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 2004-2006 επί δημαρχίας του κ. Μιχαήλ Κατραχούρα.
  • To 2010 έθεσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος του καλλικρατικού -πλέον- Δήμου Ζηρού. Εξελέγη δημοτικός Σύμβουλος μέχρι το 2014.

Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα είχε εργαστεί στο 2ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας. Ήταν παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Βογιατζή Ντάκουλα, κι έχει έναν γιο τον Ευθύμιο.

Υπήρξε άνθρωπος αγαπητός, αμοιβαίας κατανόησης και δημιουργίας, ευγενική προσωπικότητα, κοινωνικά ευαίσθητος με δοτικότητα που εξέπεμπε τη θετική του αύρα, γαλουχημένος με αξίες και ιδανικά.

  • Υπηρέτησε με αφοσίωση και δημιουργικότητα, τόσο την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και την Εκπαίδευση, αφήνοντας ως παρακαταθήκη όχι μόνο το έργο, αλλά και το παράδειγμά του.

Η απώλειά του, μας γεμίζει θλίψη.

  • Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, στην αγαπημένη του σύζυγο Κωνσταντίνα, στον μονάκριβο γιο του Ευθύμιο και στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης,

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ., από τον Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνα.

Δημοσιεύτηκε σε: