Με αγιασμό, ευχές και αισιοδοξία άρχισε σήμερα η νέα σχολική χρονιά!

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο, άνοιξαν σήμερα τα Σχολεία στον Δήμο Ζηρού. Ο Δήμαρχος Ζηρού κ Νικόλαος Καλαντζής, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών και δημοτικοί σύμβουλοι, παραβρέθηκαν στην αφετηρία του ξεχωριστού ταξιδιού της γνώσης για να ευχηθούν στις μαθήτριες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και γονείς και να υπογραμμίσουν τη διαρκή στήριξη του Δήμου στα Σχολεία με στόχο την εξασφάλιση την απρόσκοπτης λειτουργίας τους. Και οι διευθυντές των Σχολείων στον σύντομο χαιρετισμό τους επισήμαναν την αγαστή συνεργασία και τη συνδρομή του Δήμου στην επίλυση κάθε ζητήματος που προκύπτει κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Ζηρού παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας και στο Γυμνάσιο της πόλης.

Στον χαιρετισμό του, υπογράμμισε ότι η εκπαίδευση βρίσκεται στις πρώτιστες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μία σχολική χρονιά με δύναμη, υγεία, αισιοδοξία και πρόοδο.

Στους μαθητές διαβάστηκαν μηνύματα του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου και της Υπουργού Παιδείας κας Νίκης Κεραμέως.

Δημοσιεύτηκε σε: