Αρχίζει την Παρασκευή 21 Απριλίου η δράση για τη ζωοφιλία με δωρεάν κτηνιατρική περίθαλψη, στείρωση και σήμανση αδέσποτων ζώων, που διοργανώνει ο Δήμος με την S.G.S.

Αρχίζει την Παρασκευή 21 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 26 τρέχοντος μηνός, η δράση ζωοφιλίας με δωρεάν στείρωση, σήμανση και κτηνιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων (αρσενικών και θηλυκών) την οποία διοργανώνει ο Δήμος Ζηρού σε συνεργασία με την Save a Greek Stray (S.G.S).

Από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα κατά τις ημέρες πραγματοποίησης της δράσης όσοι πολίτες έχουν αναλάβει τη φροντίδα του αδέσποτου (θηλυκού) σκύλου της γειτονιάς τους μπορούν να τα πηγαίνουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΚΠΕ Φιλιππιάδας. Επίσης όσοι δεν έχουν τρόπο να τα μετακινήσουν μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Ζηρού και θα αναλάβει ο Δήμος την μεταφορά τους.

Ακόμη, όσοι μπορούν να υποδείξουν αδέσποτα σκυλιά που συχνάζουν σε συγκεκριμένες τοποθεσίες της  περιοχής μας καλούνται να έρθουν σε επικοινωνία με τον Δήμο στα τηλέφωνα: 2683 360600 (Γραμματεία Δήμου) -2683 360670 (κα Νάσση) -6937386343 (κ. Γκάρτζιος) προκειμένου να συντονιστεί η υλοποίηση της δράσης που αφορά στην Στείρωση, στη σήμανση αλλά και στον πλήρη εμβολιασμό των σκύλων.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με τη δράση θα υπάρχει εκπαίδευση και ενημέρωση παιδιών και νέων σχετικά με τη ζωοφιλία. 

 

Συμβάλουμε όλοι  στην βελτίωση της καθημερινότητας για εμάς και τα ζώα συντροφιάς!.

 

Για την «Επιτροπή Παρακολούθησης του

επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης

αδέσποτων ζώων συντροφιάς και

πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων»

 

Ο  Πρόεδρος

Γκάρτζιος Χρήστος

 

Αντιδήμαρχος Δήμου Ζηρού

 

Δημοσιεύτηκε σε: