Εξαιρετική η επιτυχία της δράσης για αδέσποτα σκυλιά – Συνεχίζεται το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων.

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση στείρωσης, σήμανσης, εμβολιασμών και φροντίδας αδέσποτων σκύλων, η οποία διοργανώθηκε από 21 έως 26 Απριλίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΚΠΕ Φιλιππιάδας, από τον Δήμο Ζηρού και την Save a Greek Stray (S.G.S).

Κορυφαίοι κτηνίατροι, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, στείρωσαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους -εντελώς ΔΩΡΕΑΝ- σε δεκάδες αδέσποτα σκυλιά. Αξιοσημείωτη η προσέλευση συνδημοτών μας με σκυλιά που συχνάζουν στις γειτονιές τους, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε θερμά.

Στο πλαίσιο της δράσης έγινε ενημέρωση μαθητών από Σχολεία της Φιλιππιάδας σχετικά με τη ζωοφιλία και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, ενώ πολλοί συνδημότες και κάτοικοι του Δήμου μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρακολούθησαν τις διαδικασίες στείρωσης και φροντίδας των ζώων.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα στείρωσης, εμβολιασμού  και σήμανσης αδέσποτων σκύλων συνεχίζεται, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η διοργάνωση νέας δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες –διευκρινίσεις, σχετικά με το συνεχιζόμενο πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:  2683 360600 (Γραμματεία Δήμου) -2683 360670 (κα Νάσση) -6937386343 (κ. Γκάρτζιος).

 

Συμβάλουμε όλοι στην βελτίωση της καθημερινότητας για εμάς και τα ζώα συντροφιάς!.

 

 

 

Για την «Επιτροπή Παρακολούθησης του

επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης

αδέσποτων ζώων συντροφιάς και

πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων»

 

Ο  Πρόεδρος

Γκάρτζιος Χρήστος

Δημοσιεύτηκε σε: