Ευχαριστήρια επιστολή προς το Ίδρυμα “Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης”

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Ίδρυμα “Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης” που βρίσκεται στην Καλλιθέα Αττικής απέστειλε ο Δήμαρχος Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης. Στην επιστολή, που συνυπογράφει και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ελευθέριος Κριτσιβέλας, ο Δήμος Ζηρού ευχαριστεί το Ίδρυμα για τη σημαντική δωρεάν παιχνιδιών, βιβλίων και αναλώσιμης γραφικής ύλης – χειροτεχνίας προς το Τμήμα του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Θεσπρωτικού.

“Η συμβολή σας είναι πραγματικά ανεκτίμητη και θα έχει μεγάλη επίδραση στην ανάπτυξη και ευημερία των παιδιών μας. Τα παιχνίδια και τα βιβλία που προσφέρατε θα δώσουν στα παιδιά μας πολύτιμες ευκαιρίες για διασκέδαση, μάθηση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Η δωρεά σας αναδεικνύει το μεγαλείο ψυχής σας και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς σας στο συνάνθρωπο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε” αναφέρεται στην επιστολή.

Και συνεχίζει: “Παρακαλούμε να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την δωρεά, καθώς και σε όλα τα μέλη του Ιδρύματος “Αγγελικούση”. Τέλος, σας ενημερώνουμε οτι ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στην αξιέπαινη χειρονομία σας, η παρούσα επιστολή θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Δήμου μας”.

Αναλυτικά η επιστολή
CamScanner 2024-04-02 12.41

Δημοσιεύτηκε σε: