Ευχετήριο μήνυμα Δημάρχου Νικόλαου Καλαντζή προς τις μαθήτριες και τους μαθητές που λαμβάνουν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων την προσεχή Δευτέρα 18 Μαΐου –και εκφράζοντας όλα τα μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών μας Συμβουλίων- εύχομαι ολόψυχα στην κάθε μία μαθήτρια και τον κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά, να επιτύχουν τους στόχους τους.

Όσοι διαγωνίζεστε στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συμμετοχή σας είναι αναμφίβολα σημαντική που θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία, ωστόσο δεν θα την καθορίσει και για τον λόγο αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε με ψυχραιμία και δίχως άγχος. Θα πρέπει να έχετε πάντα στη σκέψη σας ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο και θα υπάρξουν ακόμη πολλές ‘μάχες’ στη ζωή σας που θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Σας εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στους γονείς που μέσα σε μία δύσκολη οικονομικοκοινωνική συγκυρία, στέκονται διαρκώς δίπλα στα παιδιά και στηρίζουν τις προσπάθειές τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σε κάθε τους βήμα.

Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.

Καλή επιτυχία!

Δημοσιεύτηκε σε: