Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ενάντια στο Bullying και τον Εργασιακό Εκφοβισμό, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα 5.30 μ.μ. στον Άγιο Γεώργιο

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαΐου στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και ομάδα Σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, παλαιμάχων της Αναγέννησης Άρτας, υπαλλήλων του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής και του Δήμου Αρταίων.

Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιείται στο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς και είναι αφιερωμένη ενάντια στον ΣΧΟΛΙΚΟ και ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ (Bullying & workplace Bullying).

Ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ζηρού και τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής που θα επισκεφθεί την Ήπειρο και τον Δήμο Ζηρού το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι η Δήμαρχος κα Ανδρούτσου Μαρία, ενώ στην αντιπροσωπεία θα μετάσχουν ακόμη η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κα Καντζέλη Ελένη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δασόπουλος Νικόλαος, ο πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων Δήμου Αγίου Δημητρίου κ. Ευθυμίου Χριστόδουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αγίου Δήμου Αγίου Δημητρίου κ. Θεόδωρος Σταματάκης. Θα παραβρεθούν επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Αρταίων κ. Νικολάου Νικόλαος κ.ά.

Δημοσιεύτηκε σε: