Την Τετάρτη 24 Ιουνίου οι “ONIRAMA” θα «γυρίσουν την κλεψύδρα» στον Δήμο Ζηρού


laroute_onirama_afisa
Την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 9.00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας, θα εμφανιστεί ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής οι “ONIRAMA”, με σκοπό να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές, με μία υπέροχη συναυλία.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου LAROU TE το οποίο αξιοποιεί ο Δήμος Ζηρού και η είσοδος στο κοινό, θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ONIRAMA – Δελτίο Τύπου

Η ενημερωτική εκδήλωση για την αξιοποίηση της λίμνης Ζηρού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Εξάλλου αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φιλιππιάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ζηρού, θα διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Φιλιππιάδας.

Επίσης μέχρι το τέλος Ιουνίου στον Δήμο Ζηρού, έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν και οι εξής εκδηλώσεις:

Σάββατο 20 Ιουνίου: Αιμοδοσία στο Κ.Υ. Θεσπρωτικού (9:30 π.μ. – 13:30) με διοργανωτή τον Σύλλογο Γυναικών Θεσπρωτικού

Κυριακή 21 Ιουνίου: Φιλιππιάδα: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής. Θα πραγματοποιηθεί στον χώρο θεατράκι με τη συμμετοχή της χορωδίας ενηλίκων ενορίας Αγίου Βησαρίωνα, τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Φιλιππιάδας, και ομάδα κρουστών κροταλΑρτα,  (Ώρα έναρξης 8.00 μ.μ.).

Δευτέρα 22 Ιουνίου: Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή της αδελφότητας  Ανωγειατών, και την ορχήστρα του ΤΕΙ Άρτας.

Τρίτη 23 Ιουνίου: Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών (Διοργανωτής Δήμος Ζηρού,  με τη συμμετοχή του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου  Νέας Κερασούντας, του Συλλόγου Συρακιωτών Φιλιππιάδας, του Φιλολογομορφωτικού  Συλλόγου Φιλιππιάδας, του Πολιτιστικού συλλόγου Κερασώνας και του εξωραϊστικού εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Παλιάς Φιλιππιάδας).

Κυριακή 28 Ιουνίου: Θεσπρωτικό: Χορευτική εκδήλωση παιδικών τμημάτων και τμήματος ενηλίκων με παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς και ευρωπαϊκούς (Μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού-αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου –Λυκείου Θεσπρωτικού) ώρα 7.00 μ.μ.

Δευτέρα 29 Ιουνίου: Γοργόμυλος: Εορταστική εκδήλωση (πανηγύρι Αγίων Αποστόλων).

 

Ξεχωριστή η επιτυχία του” we will rock you”

Foto 1Στο μεταξύ μεγάλη επιτυχία γνώρισε η μουσική εκδήλωση του 1ου, 2ου, και 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας, με τίτλο ” we will rock you” η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο από όλες τις ηλικίες αμφιθέατρο της πλατείας Παπανδρέου στη Φιλιππιάδα.

Η ψυχή της διοργάνωσης η χοροδιδάσκαλος κα Χαρούλα Τάτση, παρουσίασε ένα θέαμα που εκτός από γνωστά rock τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν με εξαιρετική επιτυχία οι μικροί μαθητές foto 6συνοδεία της χορωδίας του πατέρα Ελευθέριου υπήρχε και θεατρική απόδοση βάση του νοήματος του κάθε τραγουδιού, που ‘ανάγκασε’ τους θεατές να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους με το πιο θερμό τους χειροκρότημα!. Τη βραδιά έκλεισε ο τραγουδιστής Γιώργος Βάνας, ερμηνεύοντας γνωστά rock τραγούδια.

Δημοσιεύτηκε σε: