Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το έργο: «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών Οδών Τ.Κ Νέας Κερασούντας Δήμου Ζηρού και Τ.Κ Αγίου Σπυρίδωνα Δήμου Αρταίων», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Ο δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος καλαντζής, ενώ υπογράφει τη σύμβαση υπό το βλέμμα του Δημάρχου Αρταίων κ. Χρήστου Τσιρογιάννη

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ Νικόλαος Καλαντζής και ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Τσιρογιάννης  Χρήστος υπέγραψαν σήμερα 22 Νοεμβρίου την Προγραμματική σύμβαση, για την υλοποίηση του έργου  «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών Οδών Τ.Κ Νέας Κερασούντας Δήμου Ζηρού και Τ.Κ Αγίου Σπυρίδωνα Δήμου Αρταίων», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Ηπείρου .

Το έργο περιλαμβάνει την εξομάλυνση, οδοστρωσία και  ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών μήκους περίπου 1.800 μ. προς αγροτική περιοχή στα όρια της Τ.Κ. Νέας Κερασούντας του Δήμου Ζηρού και  της Τ.Κ Άγιου Σπυρίδωνα του Δήμου Αρταίων .

Παράλληλα οι δύο Δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και την πορεία υλοποίησης του έργου «Ύδρευση  Τ.  Κ.  Πέτρας  Δήμου  Ζηρού  και  Τ. Κ. Στρογγυλής  Δήμου  Αρταίων», προϋπολογισμού 1.726.700,00 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο,  αφού υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ζηρού και της ΔΕΥΑ Αρταίων, έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά   στη   βελτίωση  και    εκσυγχρονισμό  του δικτύου  ύδρευσης  των  δύο  οικισμών  Τ. Κ.  Πέτρας  Δήμου  Ζηρού  και  Τ. Κ.  Στρογγυλής  Δήμου  Αρταίων καθώς και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της δεξαμενής του Ηλιοβουνίου. Η δημοπρασία θα διενεργηθεί από το Δήμο Ζηρού στις 10 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς δύο ακόμη έργα υποδομής, τα οποία θα ικανοποιήσουν βασικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, βαίνουν προς την υλοποίησή τους.

Δημοσιεύτηκε σε:

Αφήστε μια απάντηση